Psykisk sårbarhed og kalenderens opløsning under Corona: Er konsekvenserne af pandemien en velsignelse eller en forbandelse? - Rasmussen, Gitte Vandborg; Garbers, Cathrine Dahlgren (Jordens Folk, 2020)
I artiklen beskriver vi, hvordan og hvorfor flere af de psykisk sårbare oplever at få det bedre, og diskuterer den momentane følelse af forenkling, normalisering og ligestilling som mulige forklaringer på, at vores egne og eksperternes negative forventninger ikke nødvendigvis holder stik.