Tingenes tale - Sørensen, Tim Flohr (Jordens Folk, 2011)
Hvis ikke arkæologien havde tingene, så havde arkæologien ingenting. Denne artikel bidrager til tematikken om ting fra et arkæologisk perspektiv og undersøger, hvilken rolle tingenes tidslighed og stoflighed spiller for, hvordan mennesker befinder sig i og handler i sociale rum. Artiklen kaster et blik på en ikke-arkæologisk lokalitet og forsøger at illustrere, hvordan fraværet af det talte ord også i samtiden kan udnyttes til at forstå ting i sin egen ret som en kilde til viden.