En sikker protest - Propaganda og propagandakritik på Beijing Universitet - Hansen, Anders Sybrandt (Jordens Folk, 2012)
Beijings studerende støder dagligt på parti-statens propaganda. l skoler og på universi teter er der obligatoriske fag, hvor parti-statens budskaber fremføres, i det offentlige rum gør bannere og plakater det samme. Det massive bombardement til trods, formår kinesiske studerende at forholde sig kritisk til propagandaen og giver gerne udtryk for deres frustrationer med, hvad de kalder ’skoling til politisk korrekthed’.