De smeltende månebjerge - Olesen, Lisbeth Kristine; Korup, Anne Marie (Jordens Folk, 2012)
I det vestlige Uganda, på grænsen til DR Congo, lever bakonzo-folket på skriningerne af Rwenzori-bjergene. Størsteparten af bakonzo-folket er bønder og er afhængige af bjergenes livgivende vand - og uundgåeligt må de forholde sig til klimaforandringers konsekvenser i området.