De orange mænd - En verden under asfalten - Arler, Jakob (Jordens Folk, 2012)
Under asfalten er der en verden, der er ukendt for de fleste. Vejen repræsenterer det synlige bevis på et samfund i fremdrift, men under overfladen, under asfalten, ligger en anden del af det moderne samfund, en del som vi alle bruger hver dag, men som få af os tænker over eksisterer – lige indtil det ikke virker. Kloakker. De ligger bare der, som det nederste af alle vores forsyningsledninger, under el- og vandledningerne og alle de andre ledninger, der sammen med vejnettet danner rygraden i det moderne samfund.