Mellemværen on the road - Filosofiske tanker på asfaltvejen - Larsen, Steen Nepper (Jordens Folk, 2012)
Asfaltvejen kan opfattes som grænsefladen mellem verden og kroppen eller rettere mellem ’andennaturen’ (asfalten udlagt som vej) og de kropsforlængende proteser (cykeldækket, bildækket, skoene). skæve fænomenologiske refleksioner byder sig til på tærsklen mellem asfaltvejen som materialitet og tvangen, viljen og lysten til bevægelse. Erindringer om verdens meget forskellige asfaltveje, hvad angår kvalitet, farve og attraktionsværdi, fortættes som tekst.