Gaver og konflikter i samarbejdet om et byggeprojekt - Pedersen, Martin (Jordens Folk, 2013)
En undersøgelse af samspillet mellem forskellige professioner på en byggeplads viste, at byggeriet ikke i så høj grad var styret af tegninger og tidstabeller. l stedet var deltagernes daglige arbejde præget af udvekslinger, som både kunne løse uoverensstemmelser og skabe harmoni, men også udløse spændinger og konflikter mellem de involverede parter.