’De spiser pengene’ - Udveksling og tiggeri blandt skolebørn i Uganda - Dungey, Claire Elisabeth (Jordens Folk, 2013)
l det sydvestlige Uganda er tiggeri et emne der er til stor debat, og flere ønsker ikke at blive sammenlignet med tiggere, der spørger hvem som helst om hjælp. For at undgå dette, forsøger mange at spørge om hjælp fra deres venner, som bliver en ressource på godt og ondt.