Familiens ting - Udveksling med de døde - Selmer, Bodil (Jordens Folk, 2013)
Når man arver en ting får man ofte ikke blot tildelt en gave, men også en forpligtelse - til at behandle arvestykket med respekt, til at fortælle dets historie, til at beholde det i familien. Forpligtelser, der tilsammen bidrager til at holde den dødes eftermæle i hævd. Dermed bliver arv et spørgsmål om udveksling med de døde - til gengæld for arven sikres de døde et eftermæle.