Moderne uddannelse i et moralsk udkantsområde - Ørberg, Elizabeth Williams (Jordens Folk, 2013)
Buddhistiske unge fra Ladakh rejser i stigende grad til de store uddannelsesbyer i Indien for at tage en universitetsgrad. Mange frygter, at det vil føre til kulturtab og moralsk forfald blandt de unge studerende. l denne artikel beskrives den debat om moral, som særligt de unge kvinder må forholde sig til, når de bevæger sig fra det indiske grænseland bag Himalaya til det moralske udkantsområde i storbyen.