Trekantsdrama i Hvilsager - Krause-Jensen, Jakob (Jordens Folk, 2013)
Med få undtagelser er tolken en fodnotefigur i den etnografiske litteratur. l alle etnografiske beskrivelser kommer antropologen til orde. l de bedste af dem også informanterne. Men selvom tolken tit er med som tredje person og taler mindst l i ge så meget som de to andre ti lsammen, så har tolken aldrig selv haft anledning til at sige noget. Artiklen her er et forsøg på at udfylde lidt af dette hul.