Af jord er du kommet, til skrald skal du blive - Richelsen Juhl, Liv (Jordens Folk, 2026)
På en dansk småø har de et gammelt begravelsesritual. Det er med til at give de få øboere et tæt sammenhold og skabe en relationel ontologi, med særlig respekt for afdøde og gravsteder. Dog er respekten ikke evig, men ændres derimod ved ophør af gravenes fredningstid. Dette kan ses i øboernes håndtering af, hvad der findes under kirkegårdens overflade.