Når festivalteltet står, forgår og skrald bliver til - Granzau Juel-Jacobsen, Lene (Jordens Folk, 2026)
Der er enkelte festivaltelte, der er ikoniske, grandiose og orange. Langt de fleste festivaltelte er dog små, undseelige og ordinære, og trods deres store antal, så overser man dem let. Det er den sidstnævnte type af festivaltelte, som denne artikel handler om. Det er den type telte, der ofte, efter bare en lille uges brug, ender som skrald.