Sidder det i kroppen? En Bourdieusk indgang til studiet af piger i Vietnam - Rydstrøm, Helle (Jordens Folk, 1993)
Forskningsprojekt: Hvordan lærer vietnamesiske børn deres kultur at kende? Og hvori består forskellene på det, som piger skal lære i forhold til drenge for at være kulturelt set kompetente vietnamesere? Dette er hovedspørgsmålene i et planlagt forskningsprojekt, som indebærer et års feltarbejde i Vietnam.