Symbolsk magt og kastehieraki i Nepal - Nielsen, Carsten Kjærgaard (Jordens Folk, 1993)
Det er de færreste magthavere, som udelukkende hersker gennem rå magt og økonomisk dominans. Et vigtigt element i ethvert beherskelsesapparat er også at forklare retten til at herske - at gøre en bestemt magt naturlig.