Flere penge eller hjertet med: Trofæjagtens dilemmaer og politiske økologi i Kangerlussuaq, Vestgrønland - Oberborbeck Andersen, Astrid (Jordens Folk, 2025)
Denne artikel undersøger de forandringer som indføring af koncessioner – retten til eksklusiv turismeudvikling på et område – til trofæjagt har ført med sig i Kangerlussuaq, Vestgrønland. Ved at flette forskellige perspektiver etnografisk sammen og begrebsliggøre trofæjagt som et rum, hvor modstridende betydninger og identiteter forhandles, viser artiklen, hvordan trofæjagtudbyderne i Kangerlussuaq forsøger at forene radikalt forskellige jagtverdener.