Med Bourdieu på feltarbejde - Jensen, Janne Bleeg (Jordens Folk, 1993)
Pierre Bourdieu nyder stor popularitet i videnskabelige kredse. Inden for etnografien er det stort set umuligt at åbne en bog eller en artikel, uden at Bourdieu optræder. Der er stor forskel på, hvordan han bliver brugt. Nogle mener, at de kan bruge Bourdieus teorier til at forstå de samufnd, de beskræftiger sig med. Men Bouridieu tager selv afstand fra, at man bruger hans erfaringer med samfund som en teori om samfund.