‘Det, der ikke kan undværes’: Mad, jagt og regulering i Upernavik - Evaldsen Christensen, Marie (Jordens Folk, 2025)
Jagt i Grønland er indbegrebet af identitet, tradition og selvforståelse – og vigtigst af alt er det jagten, der gør det muligt at spise grønlandsk mad. Denne artikel bygger på empirisk materiale fra mit feltarbejde i Upernavik og dykker ned i krydsfeltet mellem mad, jagt og fangstregulering i Nordvestgrønland.