Struktur og tid - Mahrt, Michael (Jordens Folk, 2008)
Dette indlæg er tænkt som en udfordring af tolkningen af Lévi-Strauss som en formalist, der kun kan analysere synkrone, statiske sturkturer og derfor ikke er i stand til at forstå tid og forandring. Tesen er, at netop Lévi-Strauss om nogen formår at udsætte spørgsmålet om tid for teoretiske overvejelser ved ikke ukritisk at acceptere historismens idé om tid.