Fra banan-blowjobs til selvkærlighed: Vi Unges præsentation af piger gennem 22 år - Søvndal, Amalie (Jordens Folk, 2025)
Siden år 2000 har Vi Unge været et populært magasin henvendt til unge piger og har derfor været et vigtigt medie, der har beskrevet, konstrueret og reproduceret idéer om teenagepiger i mere end 20 år. Jeg argumenterer for, at Vi Unges skribenter vejleder ud fra en ramme, hvor pigers identitet forstås i kraft af deres biologiske køn. Dette kommer særligt til udtryk i deres vejledning inden for skønhedspraksis og romantiske relationer. Gennem tiden har artiklerne om romantiske relationer ændret karakter, mens måden at skrive om skønhedspraksisser er forblevet nogenlunde stabil.