Sex som kvindekompetence: Matrilineære erfaringer - Arnfred, Signe (Jordens Folk, 2025)
Med udgangspunkt i feltarbejde i det nordlige Mozambique zoomer artiklen ind på overraskende sammenhænge mellem køn, sex og magt. Som led i undersøgelser af disse sammenhænge, diskuteres antropologers forhold til analyse af matrilineære samfund, og afrikanske feministers bud på forståelser af køn og magt.