I frivillighedens tjeneste: Genforhandling af professionelt omsorgsarbejde - Bakkær Munk Andersen, Amalie (Jordens Folk, 2024)
Hvordan bliver professionelt omsorgsarbejde forhandlet igennem kvindelige tidligere sundhedsprofessionelles engagement i frivillige besøgsvennetjenester? En “tjeneste”, der i ordets dobbeltbetydning kan tolkes som en moralsk håndsrækning til ensomme borgere og et presset sundhedsvæsen, men som samtidig peger på det arbejde,der ligger i ulønnet omsorg, der tidligere blev betragtet en velfærdsopgave.