At arbejde af lyst og ikke af nød - Bro Lindblad, Johanne (Jordens Folk, 2024)
Denne artikel handler om hverdagen og arbejdslivet i en verden med et accelererende tempo. Den undersøger, hvordan mennesker gennem en minimalistisk livsstil forsøger at stille sig kritiske over for normative forventninger og forestillinger om et godt arbejdsliv. Den har til formål at belyse én af de mange måder, hvorpå konventionelle forståelser af arbejdslivets faste rammer forhandles og gentænkes i jagten på det gode liv.