“Her må du Gi’ og Ta’ byggematerialer”: Om antropologiske metoder og teoriers bidrag til en mere regenerativ affaldssektor - Christensen, Hannah Møller (Jordens Folk, 2024)
Jordens ressourcer overforbruges dagligt. De kan ikke nå at regenerere. Det er en af grundene til, at affaldssektoren i Danmark står overfor et paradigmeskifte. Politisk er der sat et mål om, at ting og materialer i højere grad skal genbruges og genanvendes i stedet for at blive brændt af eller deponeret. Genbrug af materialer kan være et af midlerne til fremtidens regenerative affaldssektor.