There is a Demon of Smoke: Et analytisk eksperiment - Hansen, Anders Sybrandt; Zareini, Ala Jamal (Jordens Folk, 2024)
I felten er alle oplevelser i en vis grad uventede, nogle i større grad end andre. Men hvad gør man med de oplevelser som ikke umiddelbart passer ind i feltarbejdets genstandsfelt, men gør et stort indtryk? Det giver antropolog Anders Sybrandt Hansen et eksperimentelt bud på her i samtale med Ala Jamal Zareini.