Det brankede: Tanker om grillpølsen - Højlund, Susanne (Jordens Folk, 2024)
Når sommermånederne nærmer sig, rykker grillfolket i Aarhus ud i parker og på strande. Læsset med madkurve, engangsgrill og tæpper indtager unge par og børnefamilier byens grønne pletter. Aarhus Kommune har set tren- den og sat store griller og særlige affaldsspande til gløder op. På de gode af- tener kan der være så mange mennesker, at det er svært at finde en plads. Lugten af røg og mad breder sig, børn løber legende rundt, og der lyder en stille summen af mennesker.