Vi Drømmer: Formidlingen af et immaterielt fænomen - Nielsen, Frida Juul; Nielsen, Simon Sønderbo (Jordens Folk, 2023)
Hvordan kan et immaterielt fænomen som ‘at drømme’ manifesteres og gøres håndgribeligt gennem en antropologisk udstilling? Dette spørgsmål stiller vi os selv i dette studenterbidrag, der hviler på de empiriske indsigter samt faglige og metodologiske refleksioner, som vi, som antropologistuderende på fjerde semester fra Aarhus Universitet, gjorde os under udarbejdelsen af studenterudstillingen Vi Drømmer på Moesgaard Museum i år 2021