Tværfaglige samarbejder, big data og komparation på tværs af tid og rum: Rane Willerslev om den museale etnografis potentialer og udfordringer i Danmark - Pallesen, Cecil Marie Schou (Jordens Folk, 2023)
Antropolog Rane Willerslev blev i  direktør for Nationalmuseet i København. Med lanceringen af museets -plan har han sat kursen for den udvikling, han mener er nødvendig for at bringe museet sikkert ind i fremtiden. Vi mødte Willerslev til en samtale om hans visioner for den danske museumsetnografi – og hvordan han i praksis ser disse visioner realiseret.