Karen Fog Olwig: Om feltarbejde, intimitet og antropologiens bidrag til samfundet - Bach, Katrine Mandrup (Jordens Folk, 2020)
Karen Fog Olwig har igennem mange år beskæftiget sig med migrationshistorier og har fulgt sine informanters rejser gennem årelange samtaler. Hun er uddannet ved the University of Minnesota, og blev for nyligt professor emerita ved Københavns Universitet. Vi mødtes til en snak om hendes feltarbejder i Caribien, om hvordan hendes interesse for livshistorieinterviews og familienetværk begyndte, samt hvad hendes og andre antropologers arbejde har bidraget med til det bredere samfund.