Et forum for drømme - Bune, Julie Nynne (Jordens Folk, 2022)
I artiklen inviteres læserne med ind i teatrets rum. Her møder man blandt andet Marjam, Faizah og Reza, som er flygtninge fra Afghanistan og nu lever og bor i Danmark. Man får indblik i, hvordan forumteater som antropologisk metode kan udfoldes i en workshop om drømme, hvor deltagerne og antropologen indgår i et fælles eksperiment om at skabe ny viden og udfordre de tunge stereotyper, der præger de politiserede debatter om flygtninge.