Fra alsidighed til specialisering i økologisk landbrug? - Højrup, Daniel (Jordens Folk, 2021)
Det danske landbrug er i dag præget af en strukturudvikling, der indebærer en bevægelse mod større og mere specialiserede bedrifter. Samtidig vokser det økologiske landbrugsareal fortsat – på trods af, at den økologiske driftsform i udgangspunktet indebærer en mere alsidig landbrugsproduktion. I denne artikel undersøges spændingen mellem strukturudviklingens specialisering og økologiens alsidighed gennem etnografisk feltarbejde på danske økologiske landbrug.