Studiegæld: Om grundvilkåret for den amerikanske drøm - Sosnowski Krabbe, Mathias (Jordens Folk, 2021)
På baggrund af et antropologisk feltarbejde i Wisconsin i USA fra august til november 2017 udforsker denne artikel, hvordan nuværende og tidligere amerikanske universitetsstuderende forholder sig til deres studiegæld. Samtalepartnerne i artiklen er nogle af USA’s i alt 44 millioner skyldnere med studiegæld.