banevogteren - hvor fandt L.A. Ring motiv og model til sit maleri ”banevogteren” (1884)? - Nielsen, Henry; Fogh, Dorte (Jernbanehistorie, 2015)
Kommentar til artiklen i Jernbanehistorie 2014, s. 61-71: