Modeltog med damp og eldrift i København i 1840'erne: Søren Hjorths modeltogs-forevisninger i Industriforeningen 1841-43 og hans senere projekt til rigitige el-lokomotiver - Thestrup, Poul (Jernbanehistorie, 2018)
-