Reviews - Otto, Poul; Hedeager, Lotte; Ørsnes, Mogens (Journal of Danish Archaeology, 1984)
Reviews: Manfred Rech: Studien zu Depofunden der Trichterbecher- und Einzelgrabkultur des Nordens (by P.O. Nielsen). Ingegerd Sarlvik: Paths Towards a Stratified Society (by Lotte Hedeager). Hans Neumann: Olgerdiget- et bidrag til Danmarks tidligste historie (by Mogens Ørsnes).