Fokus og område

Periskop blev stiftet som forening i 1998. Tidsskriftet tilrettelægges af skiftende temaredaktioner og udkommer ca. 2 gange årligt.  I hvert nummer belyses et aktuelt kunsthistorisk og/eller kunstteoretisk tema i artikler, essays, debatter og anmeldelser. Tidsskriftet er tilknyttet Afdeling for Kunsthistorie, Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, og redaktionen består af forskere og studerende.

Peer review-proces

Periskop benytter sig af double-blind peer-review. Der afsættes minimum 2 måneder til at udføre bedømmelserne. Bedømmerne udvælges blandt fagkolleger fra skandinaviske universiteter og kunstinstitutioner.

Politik om Open Access

Dette tidsskrift tilbyder øjeblikkelig Open Access til tidsskriftets indhold på baggrund af princippet om, at gratis offentlig adgang til forskning understøtter en større global udveksling af viden.

Tidsskriftshistorik

Periskop blev stiftet som forening i 1998. Tidsskriftet tilrettelægges af skiftende temaredaktioner og udkommer ca. 2 gange årligt.  I hvert nummer belyses et aktuelt kunsthistorisk tema i artikler, debatter og anmeldelser. Tidsskriftet er tilknyttet Afdeling for Kunsthistorie, Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, og redaktionen består af forskere, studerende og ansatte ved danske kunstinstitutioner.