1814 i Norge i 2014 (se titler i "Resume") - Bregnsbo, Michael (Historisk Tidsskrift, 2016)
Gunnar Bolstad: Det første stortinget 1815-1816. Akademika Forlag, Oslo, 2014. Trondheim 1814. Red.: Ida Bull, Knut Ove Eliassen, Merete Røskaft & Steinar Supphellen. (Det Kongelige norske videnskabers selskab. Skrifter 2014, nr. 1). Fagbokforlaget, Bergen, 2014. Riket og regionene. Grunnlovens regionale forutsetninger og konsekvenser. Red.: Ida Bull & Jakob Maliks. Akademika forlag, Trondheim, 2014. Bård Frydenlund: Spillet om Norge. Det politiske året 1814. Gyldendal Norsk Forlag, Oslo, 2014. Håkon Harket: Paragrafen. Eidsvoll 1814. Dreyers Forlag, Oslo, 2014. Håkon Harket: Efterskrift til Paragrafen. Eget forlag, Oslo, 2015; Ruth Hemstad: Propagandakrig. Kampen om Norge i Norden og Europa 1812-1814. (Nota bene nr. 9). Novus Forlag, Oslo, 2014. Marthe Hommerstad: Politiske bønder. Bondestrategene og kampen for demokratiet 1814-1837. Spartacus Forlag/Scandinavian Academic Press, Oslo, 2014. Ideal og realitet. 1814 i politisk praksis for folk og elite. Red.: Marthe Hommerstad & Morten Nordhagen Ottosen. Akademika Forlag, Oslo, 2014. Smak av frihet. 1814-grunnloven. Historisk virkning og sosial forankring. Red.: Odd Arvid Storsveen, Amund Petersen & Bård Frydenlund. Scandinavian Academic Press, Oslo, 2015. Frode Ulvund: Fridomens grenser 1814-1851. Handhevinga av den norske „jødeparagrafen“. Scandinavian Academic Press, Oslo, 2014.