Medvirkende ved dette hæfte. - danske historiske Forening, Den (Historisk Tidsskrift, 2009)
»Medvirkende ved dette hæfte«, Historisk Tidsskrift, bind 109, hæfte 2, s. 616: »Svend Clausen, f. 1975« rettes til »Svend Clausen, f. 1979«. [Rettelse i 110:1, 288].