Verdensrevolution som traditionalistisk populærhistorie - Reinhardt-Larsen, Jon (Historisk Tidsskrift, 2017)
- Niels Erik Rosenfeldt: Verdensrevolutionens generalstab. Komintern og det hemmelige apparat. Gads Forlag, København, 2011.