Universitetsspecialer i historie 2009 - Grove, Margit Hurup (Historisk Tidsskrift, 2013)
I oversigten for 2009 har der desværre indsneget sig en fejl i oplysningerne om to specialer fra SDU. Der er byttet om på forfatternes navne og anført en foreløbig titel (HT 2010, hæfte 1, side 279). De rigtige oplysninger er: Per Seesko: Messestiftelser og evige vikarer i Danmarks senmiddelalder. Claus Dahlén Lund: For deres sjæls frelse. En undersøgelse af kalentet for Ramsø-Bjæverskov herreder [Rettelse i 111:1, 336].