Samspillet mellem historie-arkæologi og geologi i et videnskabshistorisk perspektiv - Bondesen, Erling (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Samspillet mellem historie-arkæologi og geologi i et videnskabshistorisk perspektiv