Landskabsrelieffet, bosættelsesmønsteret og arealudnyttelsen i jernalder, vikingetid og middelalder - Nielsen, Helge (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Landskabsrelieffet, bosættelsesmønsteret og arealudnyttelsen i jernalder, vikingetid og middelalder