Maglekilde Bomuldsmanufaktur. Et industrieventyr i guldalderens Roskilde - Tønnesen, Eva (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2013)
Maglekilde Bomuldsmanufaktur. Et industrieventyr i guldalderens Roskilde