Menneskehedens vandring mod lyset. Mogens Lorentzens skammeligt ødelagte udsmykning i Roskilde Højskole - Hansen, Gorm Bruun (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2024)
Menneskehedens vandring mod lyset. Mogens Lorentzens skammeligt ødelagte udsmykning i Roskilde Højskole