En godsejer og grandseigneur på Lindegården. N.A. Holten (1775-1850), slægten og kunsten - Carlberg, Nina (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2024)
En godsejer og grandseigneur på Lindegården. N.A. Holten (1775-1850), slægten og kunsten