Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 31. maj 1985 - Verwohlt, Ernst (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2021)
Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 31. maj 1985