Et nonneklosters godshistorie gennem 300 år. Sankt Clara Kloster i Roskilde 1256-1561 - Jexlev, Thelma (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2020)
Et nonneklosters godshistorie gennem 300 år. Sankt Clara Kloster i Roskilde 1256-1561