Historisk Samfunds generalforsamling den 30. maj 1995. Formandens beretning - Verwohlt, Ernst (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2020)
Historisk Samfunds generalforsamling den 30. maj 1995. Formandens beretning