Roskilde adelige Jomfruklosters samling af malerier og tekstiler. Del 2/2 - Buhl, Ingeborg (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2019)
Roskilde adelige Jomfruklosters samling af malerier og tekstiler. Del 2/2