Øverød. En Tale til det indkvarterede Mandskab, holdt i Ydergaarden paa Gammelbo - Olrik, Axel (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2019)
Øverød. En Tale til det indkvarterede Mandskab, holdt i Ydergaarden paa Gammelbo